INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions

Ens trobem al bell mig del parc de Collserola, a 10 minuts de Barcelona, 5 minuts de Vallvidrera i 5 minuts de Sant Just. Seguint la carretera que passa pel mirador de Sarrià, el primer trencant a mà esquerre direcció Molins de Rei. En aquesta carretera s’ha d’agafar el primer trencant a mà esquerre, el qual es troba al cap de 5 minuts. Hi ha aparcament gratuït per a tot el públic.

Tennis

El Club de Tennis Sant Gervasi 1917, disposa de 11 pistes de tennis de terra batuda, completament reglementàries i 2 de les quals amb grades per al públic. Totes elles són pistes amb vistes panoràmiques i separades entre sí, el que permet la pràctica d’aquest increïble esport d’una forma còmode, tranquila i agradable. A més tambe hi ha 1 pista ràpida de gespa artifical. Són seu anualment de molts tornejos comarcals i provincials de la Federació Catalana de Tennis.

Per tal de la millora de la pràctica d’aquest esport el club de tennis Sant Gervasi 1917 compta amb la col·laboració de l’acadèmia de tennis Bardou i entrenadors experimentats, per a més informació i tarifes de clases clica al link:

http://www.bardoutennisacademy.com

Pàdel

El Club de Tennis Sant Gervasi disposa de tres noves pistes de vidre d’última generació i dues pistes de pàdel, amb parets de ciment per a la pràctica d’aquest esport que cada cop té mes afluència. Per tal de millorar l’aprenentage es duen a terme aquestes dues activitats: ESCOLA D’ADULTS: classes col•lectives a partir de 16 anys on et podràs iniciar al pàdel o bé perfeccionar-lo tot passant una estona molt activa i divertida. (totes les tardes a les 19:00 i dissabtes al matí). CLASSES PARTICULARS: sessions personalitzades per perfeccionar o iniciar-se al padel amb un assessorament personal que farà que progressis molt ràpid (horaris a convenir).

Contacte: Gerència, Tino López Freixas, 648290940

Piscina descoberta

El Club de Tennis Sant Gervasi 1917 disposa d’una piscina de 20 metres de llargada i 9 metres d’amplada, perfecte per a gaudir d’un bon bany després de la pràctica d’esport, per a relaxar-se, per estar amb família o be per nadar. Envoltada d’una àmplia zona ajardinada, amb socorrista experimentat i titulat tot el dia, amb hamaques i parasols gaudiràs de la natura i disfrutaràs del teu temps lliure de la millor manera possible.

La piscina està oberta del 18 de Juny al 18 de setembre: Dilluns a divendres de 11:00 a 20:00 hores Caps de setmana i festius: 11:00 a 19:00 hores. AFORAMENT LIMITAT A 150 PERSONES!

A la web de http://www.sarriapetits.com/la-millor-piscina-destiu-de-barcelona/ens consideren la millor piscina d’estiu de Barcelona! I també estem a la crònica de http://www.mammaproof.org/barcelona/visitamos-club-tennis-sant-gervasi-maravillosa-piscina-este-verano/ I tu no vindràs a disfrutar-la? Truca’ns per a més informació al 93 371 25 62

Esdeveniments

Les nostres instal.lacions ofereixen un marc incomparable, enmig del Parc Natural de Collserola, per a la celebració d’events de tota mena. Si necessites un espai tranquil, allunyat del soroll de la ciutat, i a només 10 minuts d’aquesta, et podem oferir múltiples opcions que segur que s’adaptaran a les teves necessitats. Es poden reservar autocars, mini-busos…

PARTICULARS

 

Festes de Primera Comunió

Festes de Bateig

Celebracions familiars

Sopars a la fresca

EMPRESES

 

Events corporatius

Jornades de Team Building

Festes Temàtiques

Organització d’events esportius

Events de caritat

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho